avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contract telefonie expirat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contract telefonie expirat


Ce se intampla daca nu reinoiesc contractul expirat la Orange ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:44, 21 Aprilie 2014
Puteti sa continuati sa beneficiati de serviciile de telefonie fara sa mai incheiati un nou contract pe perioada din aceea limitata de timp de 2 ani si care sa va conditioneze cu ramanerea agatati de ei pana se incheie perioada.
Daca totusi va ganditi ca dupa ce vi se incheie contractul puteti sa renuntati automat la serviciile lor, se poate asta dar trebuie sa mergeti personal la un sediu al firmei si sa depuneti o solicitare in scris de incetare.
O mica adaugire la ce a scris colegul mai sus: acea notificare de renuntare la serviciile lor isi produce efectele la 30 de zile de la data depunerii.
Multumesc mult!
Atentie la punctele bonus pe care le primiti lunar, in functie de valoarea facturii. Incepeti sa pierdeti din acestea, periodic, dupa scurgerea celor 2 ani de la acordare, daca nu le utilizati. Nu se mai pot utiliza puncte bonus pentru plata unor sume din factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament orange scorpyo04 scorpyo04 Buna ziua , Recent am efectuat preluarea unui abonament orange care o avea pe bunica mea ca titular fara a beneficia de telefoane cu preturi speciale nici ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange belcar belcar Este legal ca Orange sa emita facturi de prestare servicii catre un SRL cu acivitatea suspendata pana in 2013 tinand cont de faptul ca firma nu are nici un ... (vezi toată discuția)
Pot obține rezilierea contractului de telefonie dacă firma a modificat tarifele? Billy89 Billy89 Buna seara. Pe scurt problema mea este urmatoarea. Sunt plecat in Marea Britanie din anul 2016. In iunie 2017, dupa ce tarifele de roaming au fost eliminate, ... (vezi toată discuția)