Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dobandire act teren

Buna ziua, am si eu o problema, bunicii alaturi de strabunici, au cumparat prin anii 50' o casa din caramida si terenul, tot actul s-a facut printr-o chitanta de mana legalizata , cu martori.
prin anii 90 bunicii mei i-au dat in judecata pe respectivii vanzatori cum ,ca vezi domne ei nu sunt proprietari pe teren si vor ca instanta sa le faca dreptate, ei cumparand casa si terenul, instanta a dat drept rezultat ca vanzatorii au pus la dispozite terenul, nu cum scrie in chitanta de mana ca au vandut, aici s-au oprit lucrurile, noi suntem proprietari pe casa si anexe dar nu suntem pe teren, platim si impozit pe teren, ceea ce e ,,,,
Mama mea a incercat printrun avocat sa actioneze in judecata, dar ne-au cerut numele mostenitorilor vanzatorilor<->acestia decedand amandoi,
Fara numele acestora nu ii putem actiona in judecata.

Intrebarea mea este: Cum pot sa aflu numele lor, (mostenitorilor) pot sa ma adresez cuiva? unde sa ma duc, imi e frica sa nu fiu respins cu un simplu "pa"
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:27, 21 Aprilie 2014
Poate reusiti prin actul prefectului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe numele cui se obtine titlul de proprietate dupa uzucapiune? izabela_25 izabela_25 Sunt unul dintre cei 3 mostenitori ai unui teren de 300m si o casa in bucuresti, care a apartinut bunicului, dar acesta are doar o chitanta de manadin 1949 cu ... (vezi toată discuția)
Testament Afm04 Afm04 Buna ziua,va rog sa ma ajutati !strabunicul meu a cumparat o casa contract de vanzare cumparare in anii \'60.in contractul de vanzare cumparare este stipulat ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate prin uzucapiune? alexivan alexivan Buna ziua! Am nevoie de ajutor, eventual reprezentare, intr-o problema legata de uzucapiune (cred). Strabunicul meu a cumparat in jurul anului 1950 un ... (vezi toată discuția)