avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Stoc de marfa predat ad. judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Stoc de marfa predat ad. judiciar

Societatea este in faliment si are datorii la stat.Detine stoc de marfa si masini.Eu pot lua in custodie aceste bunuri pe care le pot valorifica si plati datoria?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:45, 28 Aprilie 2014
Nu !! Odata deschisa procedura, patrimoniul firmei este in administrarea administratorului judiciar (sau dupa caz a lichidatorului). Valorificarea activelor si plata datoriei trebuia sa o faceti pana la data deschiderii procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor, srl cu datorii anaioana anaioana In urma cu 9 luni mi_am deschis un magazin naturist, felul societatii microintrepindere cu impozit pe venit, in tot acest timp eu am bagat bani, dar nu am avut ... (vezi toată discuția)
Deschidere procedura insolventa sanda2s sanda2s Buna seara, Sunt asociata intr-o firma cu activitate suspendanta din 2009, asociatul meu a luat legatura cu un lichidator si a deschis conf lg 85 procedura de ... (vezi toată discuția)
Faliment crisrian crisrian Sint asociata intr o firma cu datorii la stat . Momentan pe firma functioneza un mic magazin din care in insolventa nu as putea plati suma restanta la ... (vezi toată discuția)