avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzare papagal pentru o partida de sex! Cum recuperez ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzare papagal pentru o partida de sex! Cum recuperez pasarea?

Ieri, dupa o petrecere in grup am adus un grup de mai multe fete si un baiat la mine acasa. I-am propus unei fete sa se culce cu mine, si ea mi-a zis " doar daca esti generos" mi-a zis si ca nu o face pt. bani dar pt. Macaw-ul (papagal) meu dat cu colivia accepta... M-am culcat cu tipa respectiva... si dimineata cand m-am trezit nu mai aveam pasarea. :sorry:


:((

Pasarea respectiva costa 2500 euro, si o vreau inapoi. Nu stiu cum sa zic il aveam de pui mic si intre mine si KOKO era o relatie cu totul special. Ce pot sa fac? Am doua fete si un baiat ca martor...

Prostitutia e ilegala... si incurajarea ei. E prostitutie? Fac plangere? La judecatorie, politie? Pot primi ordin sa-mi primesc pasarea inapoi ? Orice tranzactie ilegala este anulata din punct de vedere legal, nu?
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
ilkoko, utilizator
Se poate considera ca ati facut un barter!!:happy:

Degeaba faceti plangere la judecatorie, politie, parchet, primarie sau unde doriti.

Ati oferit de bunavoie papagalul, chiar asa disperat ati fost?:hm:, nu veti recupera nici penele din el. Fata poate declara ca a fost un cadou primit cu ocazia sarbatorilor.

La ce va referiti cand spuneti ca aveti martori? La efectuarea tranzactiei sau la actul in sine?

Doar nu au participat la discutia dintre dvs. si fata cand i-ati propus ca ii oferiti "papagalul" in schimbul partidei de sex!

Nu cred ca aveti sanse dar daca vreti sa le inseninati ziua celor unde veti depune plangerea o puteti face.

Daca a gatit papagalul de sarbatori ce veti mai primi inapoi?

In plus, apreciati in titlul topicului ca ati vandut papagalul, asta inseamna ca nu v-a fost furat.B-)
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
cyan, moderator
Din prezentare a succesiuni evenimentelor rezulta ca dv de buna voie ati inteles sa recompensati efortul partenerei de sex prin acordarea lui KOKO
Pentru recuperarea pasarii ,analizati variantele in interesul dv pentru a determina amiabil detinatoarea actuala a acesteia sa o restituie....
Nu va hazardati cu eventuale plangeri pentru ca in afara ca veti genera ilaritate nu veti obtine pasarea
Atentie pe viitor ce recompense acordati pentru favoruri sexuale !
Vă recomand să încercați o negociere cu fata, contactați un mediator și încercați să dați un alt ,,cadou,, , în schimbul păsării.Fata, cu siguranță nu își dorea neapărat papagalul, ci dorea ceva în schimbul serviciilor pe care vi le-a oferit.Probabil că, dacă veți reuși să o convingeți de atașamentul dvs. față de Koko, va putea accepta și un alt lucru, pentru că înțeleg că nu o interesează banii.
Nu este neapărat prostituție.Ați făcut o convenție și o puteți modifica după cum doriți.
Oferiti-i domnisoarei un parfum mai scump in schimbul pasarii si veniti cu argumentul ca parfumul nu cere de mancare si nu trebuie sa ii faca curat in "cutie".
Varsati o lacrima, ca Koko este atasat de dvs., ca trebuie ingrijit cu atentie, ca si parfumul este un cadou "generos", acum depinde si cat de mult il doriti pe Koko inapoi, etc. chestii din astea lacrimogene care tin la fete.

[Editat - mai radem, mai glumim, dar pastram niste limite pe care dvs. le cunoasteti. Multumesc]
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
Admin, administrator
Toate eforturile pot fi desfasurate conditionat de aspectul esential ,daca.... detinatoarea,intre timp nu a inteles la randul ei sa se debaraseze de pasarea care o obliga si la eforturi suplimentare hrana,curatenie

Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Impozitarea contractului de barter andreisandu1 andreisandu1 Buna seara si... La multi ani! De cateva zile caut o sursa oficiala care sa ma lamureasca si pe mine cum se procedeaza in cazul contractului de barter. Dupa ... (vezi toată discuția)
O fată de 16 ani vrea să facă sex cu mine (am 25 ani), risc probleme penale sau doar timp pierdut la poliţie În caz că cineva depune plângere? Virginul Virginul Am 25+ ani iar o fată de 16 ani m-a luat la vorbă în parc. Fiind dintr-o familie săracă, am zis s-o ajut, i-am cumpărat de mâncare, i-am dat 10 lei să ... (vezi toată discuția)
Aspectul penal a unor forme de publicitate ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, stimati Colegi! Facand cumparaturi intr-un supermarket (sau hipermarket sau ce a fost), o fata foarte frumoasa si imbracata in haine subtire si ... (vezi toată discuția)