avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzare papagal pentru o partida de sex! Cum recuperez ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzare papagal pentru o partida de sex! Cum recuperez pasarea?

Ieri, dupa o petrecere in grup am adus un grup de mai multe fete si un baiat la mine acasa. I-am propus unei fete sa se culce cu mine, si ea mi-a zis " doar daca esti generos" mi-a zis si ca nu o face pt. bani dar pt. Macaw-ul (papagal) meu dat cu colivia accepta... M-am culcat cu tipa respectiva... si dimineata cand m-am trezit nu mai aveam pasarea. :sorry:


:((

Pasarea respectiva costa 2500 euro, si o vreau inapoi. Nu stiu cum sa zic il aveam de pui mic si intre mine si KOKO era o relatie cu totul special. Ce pot sa fac? Am doua fete si un baiat ca martor...

Prostitutia e ilegala... si incurajarea ei. E prostitutie? Fac plangere? La judecatorie, politie? Pot primi ordin sa-mi primesc pasarea inapoi ? Orice tranzactie ilegala este anulata din punct de vedere legal, nu?
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
ilkoko, utilizator
Stiti ce se spune despre bataie, partida de sex si ...papagalul care pleaca...nNu se mai intorc...nnEste cumva adevarat ca ar fi ilegala si imorala conventia dar mie imi pare mai mult o donatie...nDonatia nu imi pare a fi ilegala...daca ea a vrut neaparat cadou papagalul.nnIncercati amiabil cu un parfumul scump...

In justitie poate dura mult si instanta nu o sa va ajute deloc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea contractului de barter andreisandu1 andreisandu1 Buna seara si... La multi ani! De cateva zile caut o sursa oficiala care sa ma lamureasca si pe mine cum se procedeaza in cazul contractului de barter. Dupa ... (vezi toată discuția)
O fată de 16 ani vrea să facă sex cu mine (am 25 ani), risc probleme penale sau doar timp pierdut la poliţie În caz că cineva depune plângere? Virginul Virginul Am 25+ ani iar o fată de 16 ani m-a luat la vorbă în parc. Fiind dintr-o familie săracă, am zis s-o ajut, i-am cumpărat de mâncare, i-am dat 10 lei să ... (vezi toată discuția)
Aspectul penal a unor forme de publicitate ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, stimati Colegi! Facand cumparaturi intr-un supermarket (sau hipermarket sau ce a fost), o fata foarte frumoasa si imbracata in haine subtire si ... (vezi toată discuția)