avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM - angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM - angajare

Buna seara, detin un srl d si peste cateva saptamani voi incepe activitatea. Eu locuiesc in GL si firma e inscrisa la VS, pot sa merg la ITM Galati pt a face angajarea? Mulumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 24 Aprilie 2014
Nu se poate face asa ceva, daca societatea are sediul social in Vaslui.

Art. 6 din HG 500/2011
(1) Angajatorii sau, dupa caz, prestatorii de servicii au obligatia de a completa si transmite registrul la inspectoratul teritorial de munca in a carui raza teritoriala isi au angajatorii sediul sau domiciliul, dupa caz, cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre primul salariat, cu obligatia completarii acestuia conform art. 3.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru-angajare salariati ada24 ada24 Doresc sa angajez pe un cabinet individual cu sediul social in localitatea X o persoana si alte doua persoane pe puctul de lucru din localitatea Y. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Hg 500/2011 revisal Marian_sq Marian_sq sensul art 6 din hg 500/2011: ,,Angajatorii sau, dupa caz, prestatorii de servicii au obligatia de a completa si transmite registrul la inspectoratul ... (vezi toată discuția)
Transmitere cim pe itmonline midadu midadu Am o nedumerire in legatura cu transmiterea unui CIM pe portalul itmonline si anume: in data de 12.01.2011 am inregistrat in Revisalul societatii un CIM cu ... (vezi toată discuția)