avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul brut arhivar bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul brut arhivar bugetari

Buna ziua!
As dori daca stie sa ma lamureasca cineva cat ar fi salariul brut pt un post de arhivar TP I, cu studii medii, 5 ani vechime, la bugetari (Consiliu Judetean).
M-am tot uitat in grila de salarizare am gasit un coeficient de 1,65 pt vechimea de 5 ani, sa inteleg ca acest coeficient se inmulteste cu salariul minim = salariul brut?
Alta intrebare ar fi la aceasta functie nu mai ai alte trepte de promovare? adica stai la acelasi salariu pana la pensie (exeptie legile care se vor adopta pe parcursul anilor). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sophia2010 , utilizator 11:06, 28 Aprilie 2014
Coeficientii de ierahizare prevazuti in Legea nr.284/2010 nu sunt aplicabili, in prezent.
Atuncia dupa ce lege se calculeaza salariul la bugetari?
Depinde de data angajarii . Care este aceasta?
25.04.2014
OUG 103/2013 prevede:
Art. 5. - (1) In anul 2014, pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat sau din institutiile subordonate acestora, in cazul in care nu exista o functie similara in plata.
(2) Pentru functionarii publici care se transfera, sunt redistribuiti din corpul functionarilor publici sau sunt reintegrati in functie, potrivit legii, in cursul anului 2014, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat
(3) In cazul functionarilor publici nou-incadrati sau promovati, nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare este cel corespunzator treptei 3 de salarizare utilizate in anul 2010
....

Alte discuții în legătură

Salariu bugetar blackdragon blackdragon Legea spune ca pentru stabilirea gradatiei se iau in calcul toti anii de vechime cu carte de munca, indiferent ca este vorba de munca in specizarea studiilor ... (vezi toată discuția)
Salariul unui consilier debutant florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pentru un post de consilier clasa I, grad profesional debutant, cu studii superioare, in cadrul serviciului financiar contabilitate, care este ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetar dansorin88 dansorin88 Buna ziua, am si eu o intrebare la dvs. De curand mam angajat la o autoritate a guvernului, pe functia de consilier juridic debutant, iar in ordinul de numire ... (vezi toată discuția)