avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul brut arhivar bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul brut arhivar bugetari

Buna ziua!
As dori daca stie sa ma lamureasca cineva cat ar fi salariul brut pt un post de arhivar TP I, cu studii medii, 5 ani vechime, la bugetari (Consiliu Judetean).
M-am tot uitat in grila de salarizare am gasit un coeficient de 1,65 pt vechimea de 5 ani, sa inteleg ca acest coeficient se inmulteste cu salariul minim = salariul brut?
Alta intrebare ar fi la aceasta functie nu mai ai alte trepte de promovare? adica stai la acelasi salariu pana la pensie (exeptie legile care se vor adopta pe parcursul anilor). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sophia2010 , utilizator 11:06, 28 Aprilie 2014
Postul este de personal contractual. Deci sa inteleg ca incadrarea mea este la nivelul unor functii similare din aceasta institutie(in functie de studii si vechime) Dar bugetarii nu au o lege de salarizare?, institutiile bugetare stabilesc cum vor un barem de salarizare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu bugetar blackdragon blackdragon Legea spune ca pentru stabilirea gradatiei se iau in calcul toti anii de vechime cu carte de munca, indiferent ca este vorba de munca in specizarea studiilor ... (vezi toată discuția)
Salariul unui consilier debutant florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pentru un post de consilier clasa I, grad profesional debutant, cu studii superioare, in cadrul serviciului financiar contabilitate, care este ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetar dansorin88 dansorin88 Buna ziua, am si eu o intrebare la dvs. De curand mam angajat la o autoritate a guvernului, pe functia de consilier juridic debutant, iar in ordinul de numire ... (vezi toată discuția)