avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parte vatamata fara daune morale....:)))
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parte vatamata fara daune morale....:)))

In Romanica...am fost parte vatamata intr-un proces penal...certificat medico-legal 6/7 zile ingrijiri medicale pentru ultraj....port arma alba(un cutit in buzunar)...m-a asteptat pe scara blocului unde locuiam...instanta de fond mi-a dat daune morale 15.000 lei...atat cat am cerut.....curtea de apel a schimbat incadrarea in lovire....portul de arma alba nu mai este reglementat....asa ca l-a achitat cu o amenda penala pe individ si a anulat in totalitate daunele morale cuvenite mie....:))) PE MINE NU MA INTERESEAZA INCADRAREA JURIDICA, PUTIN IMI PASA.....FAPTUL CA AM FOST, LOVIT, UMILIT .....SI CA INSTANTA NU A CONSIDERAT CA AM SUFERIT DAUNE MORALE......CUM ESTE POSIBIL ASA CEVA....O INSTANTA DA DAUNE DE 15.000 LEI SI ALTA PE ACEEASI SPETA ACORDA 0000000 LEI......la CEDO as avea ceva sanse ...??...spete similare???...multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Mai 2014
ionut_daniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionut_daniel , utilizator 17:23, 3 Mai 2014
Este chiar atit de greu sa spuneti Romania in loc de Romanica? Sint multe nedreptati in toate tarile lumii.

Puteti incerca la CEDOlica dar numai dupa ce se termina orice cale de atac in Romania.
Eu nu cred ca v-am cerut expres parerea dvs. si nici nu am nevoie de ea in cazul in care sunteti pe langa subiect....multa bafta si fericire in nationalismul dvs. pur si nu uitati....maine poate veti fi dvs. in locul meu si atunci sa va duceti si dvs.....la CEDOlica. Multumesc. Si multumesc pentru lamurire...e definitva hotararea si stiu k pot face in termen de 6 luni plangerea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Mai 2014
ionut_daniel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control de rutina / filtru de politie; arme albe annamariacir annamariacir Buna ziua. Imi cer scuze daca s-au mai pus aceste probleme dar imi este aproape imposibil sa caut prin miile de discutii :) Prima mea intrebare este daca ... (vezi toată discuția)
Spray lacrimogen ilegal - incadrare juridica cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana, conducator al unui autovehicul a fost atacata in trafic de o alta persoana (de-asemeni sofer). Mai precis, la o trecere de pietoni, ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau vatamare corporala irimiebogdan irimiebogdan Buna , am o mare nelamurire si as vrea sa cer si sfatul unor profesionisti . Sa incep cu inceputul in urma cu un an ma aflam de servici ca agent de paza ... (vezi toată discuția)