avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 165/2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 165/2013

Mai pot face o revendicare de teren extravilan,prin aplicarea legii 165/2013, teren solicitat initial pe legea 247/2005 si respins prin formulari ambigui de catre Comisia Locala, cu justificare ca,,nu am indicat vecinii tarlalelor" -cerere din 2005 si raspuns in 2007, si deasemeni cerere respinsa si de comisia judeteana/prefectura, abia in 2010, dar cu o alta motivare,,ca terenul a fost validat la lege 18/1991"????
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 12:49, 5 Mai 2014
Potrivit art. 4 din legea indicată de către dumneavoastră, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare cei avizati cu multumiri anticipate, ... ghita_28 ghita_28 Buna ziua, am o intrebare cei avizati cu multumiri anticipate, asupra unui raspuns legal.. In situatia in care se depune cerere funciara doar de unul dintre ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept de proprietate Light123 Light123 Buna seara! In anul 1955, parintii mei, au cumparat un hectar de teren in orasul Calarasi, judet Calarasi. Ulterior a fost cultivat cu vita de vie. Doi ani ... (vezi toată discuția)
Speta legea 18 ruta2012 ruta2012 Buna seara! Am si eu o speta in care Primaria mi-a respins, in mod total eronat zic eu, cererea de restituire pe motiv ca nu m-am adresat in timp in baza Legii ... (vezi toată discuția)