avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Omitere modificare salar in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Omitere modificare salar in revisal

In luna ian.2014 se modifica timpul de lucru al unui angajat la 4h si salariul de la 850 la 450. In revisal s-a omis modificarea la salar , dar pe stat apare cu 450. Cum corectez aceasta greseala in Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:19, 4 Mai 2014
Simplu : efectuati corectia respectiva si apoi transmiteti revisal-ul.

Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.

Corectie contract
- Operatia permite corectarea informatiilor unui contract deja adaugat in cadrul aplicatiei, in cazul in care acestea au fost adaugate initial gresit. Selectarea acestei functionalitati deschide ecranul in care se vor corecta date referitoare la inregistrarea selectata.
Actualizare inregistrarilor din acest ecran se poate face apeland butonul "Corectie" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte":

- Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi corectat contractul si se apasa butonul "Continuare"

- Se corecteaza datele dorite si se apasa butonul "Continuare"

- Se salveaza corectia facuta si apoi se genereaza fisierul care se va depune/transmite la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare eronata in revisal isobelbella isobelbella buna ziua, am facut si transmis in acelasi timp o modificare eronata de salariu in revisal ( in urma incheierii unui act aditional) trecand gresit anul: in loc ... (vezi toată discuția)
Revisal - operare modificare nume in urma casatoriei sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum modificam numele aferent unui contract de munca deja existent,modificare survenita in urma casatoriei(revisal).Va ... (vezi toată discuția)
Contract eronat inregistrat in revisal Ana2703 Ana2703 Buna ziua! Am un angajat cu perioada determinata, a carui contract individual de munca expira pe 01.03.2014. Din greseala (confuzie de nume) i s-a ... (vezi toată discuția)