avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenzi de circulatie - prescriere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenzi de circulatie - prescriere

Buna ziua, as vrea sa stiu daca amenzile de circulatie care vin la primarie se prescriu? Sau care amenzi se prescriu? multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:55, 8 Mai 2014
Teoretic se prescriu dupa 5 ani, daaar....cei de la DITL / primarie iti vor spune ca ti-au transmis in fiecare an un document de plata (instiintarea cu impozite, taxe si AMENZI) iar acest lucru intrerupe prescriptia.
Am patit-o, mai ales ca deja le achitasem o data dar nu mai aveam copii ale PV/chitantelor, de prin 2007. Mi-a trebuit un certificat fiscal si pana nu am platit amenzile a doua oara nu mi l-au dat.
cine le prescrie?, teoretic, cei de la primarie spun ca ei nu au auzit de asa ceva. este lege?
si daca nu au trimis in fiecare an instiintare?
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
lidiaflorentina, utilizator
Implinirea termenului de prescriptie il constanta instanta.. daca aveti chef sa va judecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presciere amenzi contraventionale okremus okremus Trebuie sa recunosc ca n-am fost prea cuminte in anul 2004.Am adunat 26 amenzi contraventionale(de circulatie)..Intrebarea mea e : daca si cand se prescriu ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie dupa 13 ani nichi4u nichi4u Buna ziua.Am primit zilele trecute un titlu executoriu + somatie pentru o amenda \"neplatita\" din anul 2003.Eu nu imi aduc aminte nici cand am luat amenda si ... (vezi toată discuția)
Amenzi de circulatie, trecute pe rol Catalina Covaliu Catalina Covaliu Buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca amenzile de circulatie, care nu au fost platite si au ajuns pe ROL la Primarie, se pot prescrie? Multumesc! (vezi toată discuția)