avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitarea termica a blocurilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitarea termica a blocurilor

Rog administratorii forum-ului sa analizeze utilitatea unui subiect permanent dedicat acestei probleme.

Cel putin in Bucuresti fenomenul a capatat o amploare deosebita, alimentata de gratuitatea actiunii.

Pe de alta parte, specialisti de prestigiu, cum este Presedintele Ordinului Arhitectilor, atrag atentia asupra unor pericole ascunse: incendiu, ingrasie, deteriorari de tot felul.

Cred ca ne-am putea ajuta reciproc, prin postari pe marginea subiectului, care este de mare interes !

De exemplu, as fi foarte interesat sa stiu daca exista vreo asociatie de proprietatri care este in posesia documentatiei tehnice care a insotit autorizatia de construire si, mai ales, daca este in posesia caietului cu detalii de executie !?

De asemenea, as vrea sa stiu daca in documentatie este inclusa euroclasa de rezistenta la foc a materialelor folosite ?

Cine a intocmit receptia lucrarilor si, mai ales, daca exista vreo certificare de la ISU/Pompieri !?

Sunt convins ca mai exista si alte multe intrebari, de aceea va rog sa analizati posibilitatea permanetizarii subiectului.

Va multumesc !
hermione71 a scris:
AJUTATI-NE cu un sfat avizat si binevoitor.

Solutia cea mai buna este sa acceptati hotararea majoritatii si sa fiti alaturi de cei ce conduc si gestioneaza asociatia.
Cei ce au hotarat reabilitarea sunt majoritari iar minoritatea trebuie sa accepte. Chiar daca ar fi sa credem ca "Presedintele blocului si administratorul au format o echipa bazata pe interese financiare", asa cum spuneti, asta nu e rau daca aceste interese financiare sunt pentru asociatie.
Citind ceea ce spuneti, inteleg ca cei ce sunt de partea conducerii, se pare ca sunt majoritari si nu pot fi in acelasi timp "majoritari oameni batrani si chiriasi" sau "noi astia in putere", asa cum spuneti. Adica daca majoritatea sunt impotriva reabilitarii, reabilitarea nu se face. Numai ca majoritatea sunt pentru reabilitare in asociatia dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptionarea lucrarilor de reabilitare a blocului,fara semnaturile tuturor locatarilor NeluBalas NeluBalas Buna ziua.Presedintele As.de Proprietare a semnat receptia lucrarilor de reabilitare a blocului,in conditiile in care exista mari deficiente semnalate de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc, termopan montat prost dmion dmion Stau intr-un bloc de 10(zece) etaje,eu stand la etajul 9. Acum doi ani blocul a fost reabilitat termic ( polistiren + termopan). Anul trecut au fost cateva ... (vezi toată discuția)
Obligatii? ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Pentru niste familii cu venituri financiare mici, la intrebarea ce o pun in numele lor,rog un raspuns.La lucrarile de reabilitare termica si ... (vezi toată discuția)