Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratia 112 pentru pensionar cu contract

In luna aprilie am angajat un pensionar (pe caz de boala dar cu drept de munca pentru 4 ore pe zi). Am completat in D112 rubricile corespunzatoare cu norma partials de munca de 4 ore respectiv pensionar. Am introdus numar ore lucrate 60 , zile lucrate 15 si baza de calcul a contributiilor 304 lei. Calculul se face automat (utilizez soft A) si tot automat programul a completat baza pt.calul somaj , respectv contributie somaj “0”. Am completat apoi sectiunea pt. calculul impozitului pe salariu. La validare , imi apare EROARE. Mai exact A5 “numar ore lucrate >0 “si A9 Baza contrib.individuale de somaj =0. Daca completez –incorect- baza contributiei de somaj 304 lei si contributia 2 lei lasand angajatul tot ca pensionar, validarea are loc.
CE GRESESC ?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Salarizare presedinte si sef.comisie cenzori RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Suntem o Asociatie de Propietari si vrem sa facem contract de mandat Presedintelui care este Administrator la o firma personala, ce contributii trebuie sa i se ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 pt. cenzor din afara asociatiei migaste migaste Buna ziua, in cadrul asociatiei de proprietari unde sunt administrator avem un cenzor cu conventie civila pe 3 luni (nu e din cadrul asociatiei), pensionar, ... (vezi toată discuția)