avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Toaletare arbori care obtureazã pãtunderea luminii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Toaletare arbori care obtureazã pãtunderea luminii naturale în apartament

Bună ziua,
locuiesc la bloc și am probleme cu coroana unui arbore care îmi obturează pătrunderea luminii naturale în apartament. Am făcut nenumărate adrese la primărie fără nici un rezultat. Vă rog să-mi spuneți o soluție legală pentru a toaleta arborele pe cont propriu.Mulumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 21:24, 8 Mai 2014
respectivii arbori apartin domeniului public.Primăria/Consiliul Local rezolvă situatia dvs.Ati putea încerca prin Cerere scrisă (formulati 2 exemplare si le înregistrati, opriti unul pentru dvs. solicitând Asociatiei să vă solutioneze problema si SÃ VÃ COMUNICE ÎN SCRIS în termen legal) si înregistrată la Asociatia Proprietarilor de Apartamente de care apartineti.Ati mai putea : chema în judecată la Tribunalul de care apartineti pe distinsa Primărie (prin reprezentant legal, asa va trebui a scrie în Cererea pentru o eventuală chemare în judecată, altfel, pierdeti procesul deoarece Primăria nu are calitate procesuală decât prin Primar sau ”reprezentant legal”).Primăria, are obligatia LEGALÃ de a vă solutiona Cererea si a vă comunica RÃSPUNSUL în scris, în interiorul a 30 de zile de la primirea cererii dvs.- bază : O.G nr.27/2002 si Legea nr.233/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor (publicata in Monitorul Oficial nr. 296 din 30 aprilie 2002).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare petitii raduburcea raduburcea In ord. 27/2002 din cate cunosc este precizat termenul de 30 de zile , plus inca 15 daca e nevoie de o procedura mai indelungata, pentru a da un raspuns unei ... (vezi toată discuția)
Primaria nu a raspuns la cerere in 30 de zile monicah monicah Buna ziua,am facut o cerere la primarie sa mi se dea raspuns cum pe un drum facutut mine pe terenul meu primaria si la insusit si a si turnat asfalt pe o ... (vezi toată discuția)
O.g. 27/2002 privind dreptul de petitionare Gaita Emilia Elena Gaita Emilia Elena Am si eu o intrebare.Stie cineva daca OG 27/2002 privind dreptul de petitionare mai este in vigoare? multumesc (vezi toată discuția)