avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... opunere la martorul propus
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

opunere la martorul propus

buna seara,
sunt reclamant intr-un proces civil,paratul si-a numit un martor cu care eu sunt in relatii de dusmanie(de ani de zile in procese penale cand eu cand el fiind reclamant,am prezentat diferite rezolutii date de procuror in fata instantei si depuse la dosar) din care cauza m-am opus martorului propus,si am solicitat inlocuirea martorului,dar avocatul paratului a facut referire la un articol din codul de procedura civila care nu interzice acest lucru in urma acestei interventii judecatorul a admis martorul care a depus o marturie mincinoasa de toata frumusetea jurand pe biblie,judecatorul a procedat corect admitand martorul cu care sunt in dusmanie?bine-nteles ca martorul a declarat cu seninatate ca nu ma dusmaneste dar declaratia lui dovedeste contrariul
Nu stiu ce articol a invocat avocatul dar o sa aveti de lucru in apel.
Eu am avut 4 amanari din acest motiv intr-un proces intrucat nu reuseam nici eu si nici partea adversa sa audiem martori din diferite motive...
Eu eram in apel atunci...

avocat Claudiu Lascoschi
treaba cu martorii este tare delicata, de regula martorii trebuie sa fie incuviintati de ambele parti... ;) cat despre articolul indicat...:hm:
buna ziua,
va multumesc ptr raspuns,
cred ca avocatul partii adverse a invocat art 186 cp civila
Art 186 c.pr.civ. nu era aplicabil daca era vorba de dusmanie.
Daca nu v-ati opus inainte de a fi audiat e alta treaba.
Dupa audiere doar in apel mai puteti invoca acest lucru (dusmania)
multumesc ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In procese civile judecatorul are dreptul sa citeze martori pe care partile nu ii propun ? celerion celerion Sunt contestatar intr-un proces civil si presedintele instantei a decis sa citeze si sa audieze un martor pe care partile nu l-au citat . Are acest drept ? Va ... (vezi toată discuția)
Neprezentare martor proces civil. amenda judiciara anca_ene anca_ene Sunt parata intr-un proces civil si partea adversa a solicitat instantei sa il cheme pe fratele meu ca martor contra mea, lucru pe care judecatorul l-a admis, ... (vezi toată discuția)
As avea nevoie de un sfat cum as putea gasi un avocat bun pentru ... p649 p649 As avea nevoie de un sfat Cum as putea gasi un avocat bun pentru o cauza civila in care ma lovesc de niste martori mincinosi? Cauza este pe rolul unei ... (vezi toată discuția)