avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Achizitie imobil executat silit de banca
Discuție deschisă în Executare silită

Achizitie imobil executat silit de banca

Buna ziua,
Sunt din Constanta si doresc sa cumpar un imobils scos la licitatie de o banca, fiind executat silit de aceasta. Va rog sa-mi spuneti daca se poate care este procedura de a cumpara acest imobil si ce anume ar trebui sa urmaresc ca sa nu am parte de ,, ,,surprize" neplacute.
Va multumesc anicipat si astept cu interes raspunsul d-voastra.
Trebuie sa va inscrieti in tabel si sa depuneti cautiunea de 10 % din valoarea imobilului precizata in procesul-verbal al biroului de executor care organizeaza licitatia; discutati amanunte cu executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa cautiune licitatie publica e11a e11a Vreau sa cumpar un imobil din blocul in care locuiesc si care a fost scos la licitatie publica. Nu stiu care este procedura. Poate cineva sa ma lamureasca daca ... (vezi toată discuția)
Executare silita! avibest71 avibest71 Buna ziua! Am un credit bancar luat impreuna cu sotia in anul 2007 fara garantii imobiliare ci doar din veniturile salariale, insumand 50000lei . Dupa ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament scos la licitatie - riscuri ? Desire1983 Desire1983 Buna ziua, Sunt interesata sa cumpar un apartament scos la licitatie de catre o banca. A fost scos la licitatie in nenumarate randuri, iar pretul a tot ... (vezi toată discuția)