avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Neplata daune firma de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Neplata daune firma de asigurari

In anul 2010 am fost victima unui accident rutier produs din vina unui conducator auto asigurat la [EDITAT].Am reparat masina pe asigurarea acestuia iar acum dupa 3 ani sunt actionat in judecata de service pentru ca firma de asigurari nu a achitat in intregime factura emisa iar diferenta solicita sa o platesc eu.Cand am ridicat masina si pana am primit cererea de chemare in judecata nu mi s-a adus la cunostinta ca trebuie sa mai achit vreo suma de bani.Servisul invoca ca am semnat un angajament de plata in cadrul ordinului de reparatii cu toate ca acesta nu a fost completat in momentul ridicarii autoturismului de catre mine .Ce ar trebui sa solicit in proces.
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2014
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 12:01, 14 Mai 2014
in primul rand trebuie sa depuneti o intampinare. acesta fiind un document procedural cel mai bine este sa vi-l redacteze un avocat, deaorece trebuie sa fie formal intocmita, altfer riscati sa fiti decazut din drepturi.
In mod normal, dupa ce service-ul a emis devizul de reparatie, asiguratorul ar fi trebuit sa ia la cunostinta si sa fie de acord cu suma respectiva, mai ales daca este un service agreat si sa nu inceapa reparatia pana nu are un acord din partea asiguratorului.Daca ati semnat un angajament de plata fata de service, in acest caz va trebui sa achitati suma respectiva.
chemati in garantie asiguratorul sa se judece el cu service-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani de la asigurator rca andreiptb andreiptb Buna, in urma avarierii autoturismului de catre un cetatean si rezolvarea dosarului la inspectorul de daune mi-am depus dosarul la un service agreat de catre ... (vezi toată discuția)
Service vs bani Pepeneata Pepeneata Buna ziua am si eu o nelamurire , dosarul de dauna s-a aprobat dupa o plangerel la csa , si m-au trimis in service-ul unde am facut devizu tot de ei am fost ... (vezi toată discuția)
Service-ul mi-a sechestrat mașina pentru că asigurătorul nu plătește reparația. mă poate ajuta poliția în acest caz, sau ce ar trebui să fac? aceraspire515 aceraspire515 Buna ziua, in urma cu o luna am fost implicat intr-un accident rutier rezultat doar cu pagube materiale, mentionez ca nu eu am fost cel vinovat de producerea ... (vezi toată discuția)