avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana cu grave probleme medicale. Procurorul imi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana cu grave probleme medicale. Procurorul imi refuza dreptul la dosar.

Am grave probleme cu inima, si sunt intr-un oarecarer conflict cu procurorii de la un Parchet din tara. Desi sunt parta vatamata , fara pic de jena arunca vina pe mine fara probe,etc (Sau cu probe contrarii celor afirmate de inculpat). S-a dat SUP-uri nemeritate (fara probe, si fara a se tine cont de jursirpduenta) + s-a facut o dijungere unde chiar nu era cazul.

Am solicitat ca anumiti martori sa fie audiati in dosarul disjuns. Pentru ca starea mea de sanatate s-a inrautatit nu ma pot prezenta cum vor ei sa ma prezent. Am solicitat copiii xeros dupa 4 file din dosarul disjuns.

de fiecare data cand fac o noua cerere primesc raspunsuri gen:
-sa ma prezint la parchet sa studiez dosarul (desi i-am insitiintat ca nu pot)
-sa formulez o noua cerere distincta (desi le-am facut deja multe asemenea cereri)

Inainte sa apare noul cod de procedura penala, mi s-a interzis dreptul de-a studia dosarul pe motivul "Caracterului nepublic" desi le-am explicat necesitatea absoluta.

Cum pot proceda? Am probleme cu inima, nici un avocat nu vrea sa ma ia (din cauza ca nu vrea sa se puna rau cu respectivii), iar ei nu doresc sa-mi faca conditii sa primesc respectivele.

Am incercat si sa le trimit bani prin posta + cerere sa-mi dea copiile din dosar . Mi i-au trimis inapoi.

Daca le trimit sa-mi dea dreptul si am sa trimit un parint sau pe cineva cu delegatie de la notor, imi trimit citatie sa ma prezint la ei ....

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:16, 21 Mai 2014
Uitati, chiar chestia asta ma oripileaza:nu raspunde nimeni! Dna draga (am un 'feeling' ca sunteti doamna), habar n-am ce sa va raspund dar, va scriu sa va incurajez si sa va transmit ca cineva ,de departe, va auzit.
As prefera ca un avocat sa va contacteze, preferabil unul din zona dvs, ptr. ca daca la toti le-ar fi 'frica de respectivii', mai bine ne impuscam!
Fiti fara frica si dati mai multe detalii ptr ca data fiind situatia dvs nu aveti ce pierde.
Va susţin!
v-ati gandit ca nu va raspunde nimeni pentru ca aveti comportamentul unui procesoman?
Parchetele nici nu prea permit de fel copii xerox dupa dosar.
Studierea dosarului se permite mai usor decat pe vechea lege.
Pentru a studia dosarul trebuie sa va prezentati personal sau sa aveti avocat care sa mearga la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impedicarea accesului la justitie kisso kisso IMPEDICAREA ACCESULUI LA JUSTITIE Imi poate spune cineva ce sa fac in cazul urmatorul: 1. Probleme cu o gasca de huligani,intocmit dosar penal A1: unul ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar penal avform avform Sunt reprezentant al unei societati comerciale care are dosare penale in lucru pe la parchete sau IPJ - uri. Avand in vedere ca avem calitatea de ... (vezi toată discuția)
Este sau nu secret dosarul in faza de urmarire penala ? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI A obtinut cineva castig de cauza prin hotarare judecatoreasca in ipoteza in care procurorul refuza sa raspunda la o cerere de studiere a dosarului penal cand ... (vezi toată discuția)