avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stabilire program vizitare minor- constatare perimare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Stabilire program vizitare minor- constatare perimare dosar

Am primit o citatie la un dosar avand ca obiect stabilire program vizitare minor care trebuia sa se judece anul trecut insa procesul s-a suspendat deoarece eu am omis sa cer judecarea in lipsa iar reclamantu (tatal) nu s-a prezentata la proces necerand nici el judecarea in lipsa.Acum am primit o noua citatie si ce ma intereseaza este:

1.neavand alte probe decat faptul ca nu ii trimite pensia alimentara pot cere in cadrul aceluias proces ca reclamantul sa faca dovada ca ii plateste pensia?asa as putea dovedi practic interesul,in fapt dezinteresul pentru buna crestere a minorei..

2.daca in cadrul aceluias proces pot cere retroactiv pensia alimentara?

Clar este ca el nu are nici un interes legat de cresterea si educarea fetei insa logic isi cere drepturile de parinte doar ca..........sunt de accord cu vizita la domiciliu fapt specificat in intampinare, insa din motive obiective insist ca vizita sa se faca la domiciliul minorei stabilit intr-o alata sentinta.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
IN dosarul respectiv nu mai puteti solicita nimic,instanta va constata ca a ramas in nelucrare din vina partilor si va invoca exceptia perimarii cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia perimarii condur olimpia condur olimpia In ce conditii se autosesizeaza o instanta dejudecata pe exceptia perimarii.Este vorba de un proces suspendat in 2006,unde se cerea evacuarea dintr-un imobil ... (vezi toată discuția)
Custodie Cristinamaria13 Cristinamaria13 Buna seara , am o fetita de un an jumatate si este trecuta pe numele meu de fam. Iar dupa o judecata pt pensia alimentara pt copil , ne am ìmpacat eu si ... (vezi toată discuția)
Admite exceptia perimarii; constata perimata cererea Admin.John Admin.John Buna ziua, poate cineva sa ma ajute la acest subiect? va multumesc (vezi toată discuția)