avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raportare facturi in D394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raportare facturi in D394

Am o nelamurire: societatea vinde marfa la populatie, pe baza de bon fiscal, dar sunt persoane (societati) care doresc sa primeasca si factura anexa la bon. Pe factura se scrie ,,contra valoare bon fiscal nr../data. Aceste facturi anexa nu se contabilizeaza in cont 411, toate inregistrarile fiind facute in baza bonului fiscal. Intrebare: Aceste facturi trebuie raportate in declaratia 394?]
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 12:01, 20 Mai 2014
Buna ziua!
Daca clientii pentru ati intocmit facturile sunt platitori de tva, facturile se trec in declaratia 394.
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
Elis Ismail, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 lelcunadia lelcunadia La comert cu amanuntul , unii clienti cer factura la bonul fiscal . Intrebare : aceste facturi se trec in D 394 din ianuarie 2012 sau se treceau ... (vezi toată discuția)
Gestiune cu amanuntul adrianabresug adrianabresug am urmatorul caz .fabricam tamplarie lemn stratificat,vindem catre PJ si PF avem gestiuni distincte depozitul cu produs finit de unde vindem cu factura si ... (vezi toată discuția)
Contari bonuri fiscale mamon mamon Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa inregistrez in contabilitate urmatoarele: Am deschis pct de lucru,prestare servicii(masaj),am achizitionat ... (vezi toată discuția)