Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost privat de libertate

Buna seara,

In cursul acestei seri, am fost sunat de proprietarul imobilului in care stau in chirie de 7 luni, si mi s-a spus sa il parasesc. Cand am ajuns la fata locului, proprietara impreuna cu inca 2 indivizi periculosi m-au somat sa le platesc o anumita suma de bani pentru a putea parasi imobiul. Eram impreuna cu varul meu(colocatar) si un prieten venit in ajutor, dupa lungi discutii (amenintari din partea lor), am reusit sa parasim imobilul dar a trebuit sa le cedez laptopul. Respectivul, a precizat ca daca in cursul zilei de maine ii dau o suma de bani imi va inapoia laptopul, stateam in afara contractului, nu datoram nimic, si mai aveam 10 zile de locuit, nu am putut apela numarul de urgenta 112.
Intrebarea mea este daca in cursul a 24 de ore pot impreuna cu politia sa efectuez un flagrant pentru a imi recupera laptopul si pentru ca faptasii sa fie pedepsiti. Ce sfat imi puteti da? Nu dispun de mult timp, maine aica (21 mai ora 24 este termenul limita impus de agresori). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:00, 21 Mai 2014
Mergeti la politie si vedeti daca va ajuta.
Daca nu vor avetibdreptul de a merge insotit de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost pacalita....ajutati-ma pavelina pavelina Acum un an am vandut in rate un laptop unei \"prietene\" si mi-a dat 100 euro din 420, urmand ca in 3 luni sa-mi dea si restul de bani. Nu mi i-a dat dupa ... (vezi toată discuția)
Am fost privat de libertate si ca sa pot pleca mi s-a retinut un laptop. olimpus olimpus Am fost dat afara din garsoniera unde locuiam cu 10 zile inainte de termen. Proprietara m-a atras la garsoniera spunand ca daca nu vin sa platesc o factura la ... (vezi toată discuția)
Lovita si amenintata cu moartea marimar114 marimar114 buna ziua,pe data de 25 mai soacra mea a fost batuta si amenintata cu moartea de un vecin, a fost internata in spital 4 zile, are certificat medico legal in ... (vezi toată discuția)