avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copii legalizate+apostila pentru recasatorire in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copii legalizate+apostila pentru recasatorire in Germania

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in aceasta privinta:
Prietenul meu ,casatorit si apoi divortat in Romania in 1989,s-a mutat in Germania,unde vrea sa se recasatoreasca.Acolo i se cer : o copie legalizata apostilata dupa certificatul de casatorie , o copie legalizata apostilata dupa Hotarirea de divort si o adeverinta (un certificat) care sa ateste ca la data divortului avea domiciliul si cetatenia din Hotarire.
In acel timp a locuit in Bucuresti,sectorul 2
Mi-a facut la Ambasada Romaniei o procura sa-i ridic eu aceste acte.
Imi puteti spune unde trebuie sa ma adresez pentru actele acestea?

Alte discuții în legătură

Duplicat legalizat dupa hotarirea de divort gicubutnaru gicubutnaru Bună ziua, Aş avea o rugăminte : Prietenul meu a divorţat şi s-a mutat în Germania de ani buni. Acum vrea să se recăsătorească , dar acolo i se ... (vezi toată discuția)
Casatorie in germania gatzuca gatzuca M am mutat de curand in Germania cu prietenul meu si vrem sa ne casatorim. Unde se poate oficia cununia civila si ce acte trebuie (vezi toată discuția)
Eliberare certificat deces Sorinelsalagean Sorinelsalagean Care sînt actele care trebuie depuse pentru eliberare certificat deces in germania. Mentionez ca a fost căsătorit nu are certificat căsătorie (pierdut) ... (vezi toată discuția)