avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cheltuieli comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cheltuieli comune

Dac trebuie schimbat un tronson de tevi de apa calda si uni propietari de apartamente au centrala termica pusa mai contribuie la cheltuielile pentru inlocuirea tronsonului potrivit legilor in vigoare?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 21:38, 30 Mai 2014
da
HG 1588/2007 Art. 32 (3) Nici un proprietar de apartament sau de spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta nu va fi exceptat de Ia obligatia de a contribui Ia plata cheltuielilor comune, ca urmare a renutarii Ia folosirea unei parti din proprietatea comuna, a abandonarii apartamentului sau a spatiului cu alta destinatie decat aceea de locuinta ori in alte situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost reparatii district district Sunt proprietarul unui apartament in care am montat o centrala termica de 10 ani. Recent,la scara vecina, s-au inlocuit tevile de alimentare cu apa ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unei coloane de apa calda pe verticala elena covaci elena covaci Cheltuiala cu inlocuirea unei coloane comune de apa calda pe verticala dintr-un imobil se repartizeaza conform cotei indivize si trebuie sa plateasca si cei ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica Gabriel41 Gabriel41 Locuiesc intr-un bloc cu 8 etaje, din Bucuresti. De curând a fost o sedinta cu propietari pentru a se dezbate izolarea termica a blocului, cu primaria, ... (vezi toată discuția)