avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport Marfa!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport Marfa!

Salut!Detin o masina de 3,5 t.Vreau sa car marfa(legume) varului meu la piata! ce acte sunt necesare pentru a transporta corect fara a avea probleme cu politia!
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:22, 1 Iunie 2014
Conform Ordonanței Guvernului nr. 27/2011 privind transporturile rutiere, modificata si completata, s-a reglementat obligativitatea licențierii întreprinderilor pentru a putea efectua transport cu vehicule rutiere a căror masă totală maximă autorizată este cuprinsă între 2,4 tone și 3,5 tone, care efectuează transport rutier național de marfă.

In ceea ce priveşte vehicule înmatriculate în România, pentru toate tipurile de transport sunt necesare următoarele acte:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport ord.nr.11 - aplicabilitate mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica se aplica prevederile ordonantei de urgenta nr.11 din 27 ... (vezi toată discuția)
Acte necesare firma transport padure_alin padure_alin Buna Ziua A-m deschis o firma de transport si nu stiu de ce acte am nevoie sa pot functiona in legalitate tinaduse seama ca vreu sa execut transport de ... (vezi toată discuția)