avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Normele de aplicare a Legii care reglementeaza piata ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Normele de aplicare a Legii care reglementeaza piata funciara.

Tranzactiile cu terenuri agricole in extravilan vor fi supuse unor restrictii. Ministerul Agriculturii a publicat vineri in Monitorul Oficial Normele de aplicare a Legii care reglementeaza piata funciara.

Dupa jumatate de an de cand Romania a ridicat automat interdictia la cumpararea pamantului agricol de catre strainii rezidenti in Uniunea Europeana, Ordinul nr. 719/740/M.57/2333/2014 - privind aprobarea normelor metodologice pentru aplicarea titlului I din Legea nr. 17/2014 privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului - este semnat de secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Daniel Botanoiu si de ministrii Administratiei - Liviu Dragnea, Apararii - Mircea Dusa, si Culturii - Kelemen Hunor.
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2014
Adriantot, moderator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:16, 2 Iunie 2014
Accesati lincul urmator pentru a citi normele.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren sub incidenta art.3 din legea 17/2014 eu10 eu10 Buna ziua! As vrea sa stiu ce probleme as avea in procesul de vanzare a unui imobil, care se afla sub incidenta art.3 din Legea 17/2014. Ma impiedica in vreun ... (vezi toată discuția)
Aviz-adeverinta preemptor eliberata de primarie rac_trans@yahoo.com rac_trans@yahoo.com Buna ziua. Am o intrebare. In luna ianuarie 2023 am vrut sa achizitionez o parcela de teren extravilan (zona Sibiu) , vanzatorul fiind de acord am mers ... (vezi toată discuția)
Schimb teren extravilan = act de vanzare cumparare ? dangostin dangostin Buna ziua. Recent am vazut ca s-a aprobat si a intrat in vigoare Ordinul nr. 719/740/M.57/2333/2014, referitor la restrictiile ce se aplica la vanzarea ... (vezi toată discuția)