avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Chemare la politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Chemare la politie

buna ziua.sotul meu este plecat din tara.am primit de la politie(de fapt au venit la usa doi domni politisti)care imi spuneau ca este chemat sa dea o declaratie.eu le-am spus ca nu este in tara.ce se intimpla daca nu se prezinta?
Cel mai recent răspuns: camy20 , utilizator 14:23, 2 Iunie 2014
Vi s-a spus in ce calitate i se solicita declaratia? De pilda, a fost martor la vreo infractiune? Daca se stie cu musca pe caciula, angajati-i un avocat care sa-l reprezinte in fata organelor.
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2014
DlGoe, utilizator
@ DlGoe

el nu stie despre ce este vorba(in ziua de astazi oricine poate face sesizare la politie ptr orice),ei isi fac datoria si te cheama,intrebarea mea era ce i se poate intimpla daca nu se prezinta?
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu inteleg usoara d-voasta iritare , va citez ,,in ziua de astazi oricine poate face sesizare la politie ptr orice" ! Atunci asteptati si intr-un final veti vedea ce se va intampla ! Retineti doar ca nu-i tot una sa fii chemat ca martor pt. ca doi insi s-au injurat/plamuit, sau sa fii chemat pt. ca esti banuit ca acu' n luni ai accidentat mortal un pieton!
DlGoe, utilizator
@ DlGoe

este sesizata gresit iritarea mea....oricum va multumesc ptr sfaturi

Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare liniste publica manik manik Buna ziua. Am o situatie: am sesizat Sectiei 6 politie cu o tulburare liniste publica a unei locatare-vecine din bloc (trantea usa de la intrare foarte tare, ... (vezi toată discuția)
Martor in proces kra kra Am si eu un prieten care ma pus martor in proces. Acesta si-a gasit masina lovita in fata blocului numai ca firma nu vrea sa-l despagubeasca cu toate ca are ... (vezi toată discuția)