avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen contestatie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen contestatie?

BUNA ZIUA.AM RUGAMINTEA DE A MA AJUTA CU UN RASPUNS VA ROG!SOTUL MEU ESTE CONDAMNAT LA 7 ANI A EXECUTAT4ANI SI 7LUNI A BENEFICIATA DE LEGEA HG836/.2013.IAU SCAZUT 6LUNI DIN PEDEAPSA,PARCHETU A FACUT CONTESTATIE PE 29.04.2014,SOTUL MEU APARE SI EL CONTESTATOR PE 6.05.2014..CU TOATE CA EL NU A FACUT CONTESTATIE.NU I SA DAT TERMEN NICI ACUM LA CONTESTATIE.SE POATE INTERVENII PENTRU URGENTAREA TERMENULUI?MENTIONEZ CA TREBUIA SA INTRE IN COMISIE PTR.ELIBERARE CONDITIONATA PE DATA DE10.07.2014 DAR SA ANULAT MANDATUL DE7ANI .ASTEPT RASPUNS VAROG.VA MULTUMESC MULT

Alte discuții în legătură

Termen contestatie? AHMED37 AHMED37 AHMED37 a deschis discutia Buna ziua.am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns va rog!sotul meu este condamnat la 7 ani a executat4ani si 7luni a ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Recurs judecat - mai exista cai de atac? maneageorge99 maneageorge99 BUNA SEARA ? Imi puteti spune daca exista o alta cale de atac/contestare/anulare /suspendare a unei decizii definitive data dupa recurs la I C C J ... (vezi toată discuția)