buna ziua! fiul meu a fost angajat de o firma de recrutare din bucuresti pentru a lucra ca sofer pentru o firma italiana aceasta firma l-a inchiriat , in contractul indvdual de munca care a fost incheiat de firma de recrutare la clauze este specificata diurna ce va fi platita si salariu dar si faptul ca : daca firma italiana nu vireaza banii la frma de recrutare din bucuresti ei nu sunt obligati la plata salariilor inante cu 5 zile de la virarea banilor de catre firma italiana in acest moment fiul meu nu a primit salariul plus diurna timp de 2 luni si a fost anuntat ca nu poate fi platit deoarece firma urmeaza sa declare insolventa intrebarea mea este: cum si ce ar trebui sa faca fiul meu pentru a-si recupera salariile este vorba de aproximatib 3800 euro, si acum firma de recrutare cere angajatilor sa-si dea demisia pe motiv ca nu are de unde sa-i plateasca deoarece firma italiana nu a virat banii
va rog sa im raspundeti la acest mesaj si daca se poate sa ma lamuriti ce ar trebui sa faca fiul meu pentru a-si recupera banii si daca este bine sa isi dea demisia fara sa incaseze salariile in situatia lui sunt altii 10 va multumesc anticipat si daca se poate as dor sa iau legatura directa cu un avocat in domeniu