avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen depunere contestatie proces verbal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen depunere contestatie proces verbal

Buna ziua,

am primit un proces verbal de avertisment pe legea 12/1990 (cu confiscare de bunuri).
Intocmirea procesului s-a facut in data de 31 mai 2014 cu termen de contestatie 15 zile. Intrebarea mea este care este ultima zi in care pot depune contestatia?

Multumesc anticipat si o zi buna
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:57, 12 Iunie 2014
Buna dimineata,
Contestatia trebuie depusa in termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal.
Va multumesc.
Cele 15 zile sunt calendaristice sau lucratoare? Adica ultima zi de depunere e 15 iunie sau 21 iunie?
Se ia in calcul faptul ca data de 10 iunie a fost zi libera nationala?
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2014
ifigenia17, utilizator
Zile calendaristice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 12/1990 SLAMA CRISTINA SLAMA CRISTINA buna, in cat timp se solutioneaza o plangrgere impotriva confiscarii de marfuri din magazin 9LEGEA 12/1990, ART 1 lit a), se poate si prin ordonanta ... (vezi toată discuția)
Termen plangere contraventionala ContSters6135 ContSters6135 La un proces -verbal de contraventie intocmit si comunicat pe 17.12.2010, care este ultima zi in care se poate depune plangerea? Termenul de contestatie este ... (vezi toată discuția)
Tardiv sau nu? alin2106 alin2106 Am primit un p-v pe 6 iunie. Am avut termen 15 zile pt contestatie. Am depus-o pe 25 iunie. E tardiv sau nu? De ce? (vezi toată discuția)