are deja 3 propietari , ultimul propietar nu e trecut in acte ci are contract intre el si propietarul nr 2
pe cartea ideintitate sunt primii 2 propietari ; al 3lea nu este ,
in talon e al 2lea propietar
eu as fi al 4lea
propietarul nr3 are contract v-c cu propietarul nr 2
are fiscalul de la prop. nr 2 , si prop3 zice ca imi da si el fiscaulu lui ( dar cum ? ca nu e inmatriculata pe p.3 -- 2 a radiat-o si atat )
acum cel de la care o iau ( nr 3) zice ca o pot inmatricula doar asa
am nevioe de contract v-c intre mine si nr 3 ( care nu e nicaeri in acte ) ,desi are contract v-c intre el si nr 2 ? sau imi trebuie contract intre mine si nr 2 ( care e in acte ) ?
am mai citi pe forumul asta , ( nu mai stiu ce tread ) , ca in cazul mai multor propietari ar fi nevoie de filscalul fiecariua , deci si de la prop nr 1 , care nu il are
eu am putut cumparat o masina de la cineva in conditii similare. Vanzatorul nu era trecut in acte ci avea doar contract cu fostul vanzator. Vanzatorul meu a inscris-o si radiat-o de la fisc (in acelasi timp) a.i. sa imi dea certificat fiscal fi viza pe fisa de inmatriculare. Nu a fost nicio problema.
Fiscalele le cer cei de la fiscul unde inmatriculezi tu.
Este necesar sa detineti documente legale de la ultimul proprietar trecut in cartea de identitate
Detinatorul nr 3 ,daca nu a inregistrat la finante bunul mobil,teoretic ,nu are cum sa va puna la dispozitie certificat fiscal
Acte auto
costyy73
Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)
Ajutor-acte auto
mihtzy
Salutare!Am nevoie de ceva sfaturi,am facut o mare prostie si anume:hotarat sa achizitionez o masina,toate bune si frumoase iau pe cineva cu mine sa nu ma duc ... (vezi toată discuția)