buna,am un teren cu casa si un teren in alta parte cu un singur titlu de proprietate pe ambele terenuri,am vrut sa fac titlu separat pentru fiecare din terenuri,am fost la primaria din comuna si mi sa cerut sa platesc 1200 ron pentru titlu,sa vina cu cineva sa-mi masoara ambele terenuri,desi pe titlu specifica suprafata exacta a ambelor terenuri,eu cred ca este un abuz din partea primarului si vreau sa stiu ce spune legea se plateste sau nu sau daca am nevoie de un al doilea titlu in caz ca vreau sa vand unul din terenuri
Nu aveti nevoie de titlu separat pentru terenuri.Daca doriti sa vindeti unul din terenuri aveti nevoie doar de documentatie cadastrala pe acea suprafata ce urmeaza a fi instrainata.
Nu sunteti foarte clar in exprimare, banuiesc ca cei 1200 roni sunt banii pentru documentatia cadastrala deoarece titluri separate , cum spuneti ca doriti, nu se pot face.
Documentatia cadastrala ce se face in urma masuratorilor nu o face primaria, exista persoane autorizate pentru asa ceva, insa e posibil ca cei din primarie sa aiba persoanele lor pe care le agreeaza pentru cadastru.