avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

buna,am un teren cu casa si un teren in alta parte cu un singur titlu de proprietate pe ambele terenuri,am vrut sa fac titlu separat pentru fiecare din terenuri,am fost la primaria din comuna si mi sa cerut sa platesc 1200 ron pentru titlu,sa vina cu cineva sa-mi masoara ambele terenuri,desi pe titlu specifica suprafata exacta a ambelor terenuri,eu cred ca este un abuz din partea primarului si vreau sa stiu ce spune legea se plateste sau nu sau daca am nevoie de un al doilea titlu in caz ca vreau sa vand unul din terenuri
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 14:20, 15 Iunie 2014
Nu aveti nevoie de titlu separat pentru terenuri.Daca doriti sa vindeti unul din terenuri aveti nevoie doar de documentatie cadastrala pe acea suprafata ce urmeaza a fi instrainata.

Nu sunteti foarte clar in exprimare, banuiesc ca cei 1200 roni sunt banii pentru documentatia cadastrala deoarece titluri separate , cum spuneti ca doriti, nu se pot face.

Documentatia cadastrala ce se face in urma masuratorilor nu o face primaria, exista persoane autorizate pentru asa ceva, insa e posibil ca cei din primarie sa aiba persoanele lor pe care le agreeaza pentru cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masurare teren extravilan doar cu plan parcelar? tonti tonti ...este vorba de doua terenuri extravilane care in realitate au suprafata mai mare decat cea inscrisa in CF.In combinatie cu alte terenuri tot ... (vezi toată discuția)
Delimitare propietate bogdan ola bogdan ola Cine ma poate ajuta? Detin un teren intravilan cadastrat si intabulat conform cu realitatea din teren, optinut printr-un contract de vanzare cumparare. ... (vezi toată discuția)
Se poate modifica parcelare terenurilor si cadastru? iuliy iuliy am unteren pe care sa apucat o persoana sa construiasca pt ca acolo i sa facut cadastru(persoana avea terenul langa mine) am vazut ca cadastru a facut dupa ... (vezi toată discuția)