avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie banca
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie banca

Buna ziua., La inceputul anului 2012 am facut o refinantare cu o banca de un credit de nevoi personale de 25000lei. Pana in august 2013 am platit cand rata la zi, apoi mai putin, apoi deloc.Pana in luna august din cauza intarzierilor sau a neplatii am fost sunata telefonic si doar vreo 3 notificari de la banca cu notificare in legatura cu restanta neplatita.De atunci pana acum o luna pauza. Nu m-a mai sunat nimeni si nici un plic cu vreo notificare sau instiintare in legatura cu acel credit.Acum o luna am fost sunata pe numarul fix, de fapt mama mea a raspuns, de cineva la care i s-a dat un numar de telefon. Nu am sunat. Azi au sunat din nou, raspunzand tot mama mea. I s-a dat un numar de telefon. Mama mea a intrebat cine sunt. I s-a raspuns de la Kredyt inkaso. Nu a dat nici un fel de detalii nici mama nici ei. Doar i s-a transmis sa-mi dea nr de telefon si sa iau legatura cu ei. M-am interesat pe net si am aflat ca aceasta Kredyt inkaso este o firma de recuperari. As dorii sa aflu ce mi se poate intampla. Mentionez ca acel credit a fost credit de nevoi personale fara ipoteca, ca nu am nici un bun imobil sau mobil pe numele meu. Ii poate afecta pe parintii mei? Am domiciliul la adresa lor si este proprietatea lor. Venitul meu este doar salarial. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:32, 17 Iunie 2014
Buna seara.
Incercati sa MEDIATI conflictul iscat sa nu ajungeti la executare chiar daca nu aveti proprietati se poate face poprire printr-un executor judecatoresc poprire pe venituri dvs.
Executarea este achitata (taxe,onorariu,etc...)tot de catre dvs iar dobanda,penalitatea ,comisioanele conform contractului de credit curg pana la achitarea integrala a creditului.
Cu respect,Alexa...
Din pacate nu se poate scapa asa peste noapte de niste datorii de care esti constienta ca le ai. E adevar ca astazi e destul de greu sa faci fata cheltuielilor, dar sunt destule firme ca cea mentionata mai sus care cumpara astfel de datorii si incearca prin orice metoda le este la indemana sa recupereze cat de mult vor putea.
Problema si mai mare este ca pe masura ce trece timpul cresc dobanzile si penalitatile, taxe de executare si multe altele fapt ce te poate incurca si mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit. Mirelaqqq Mirelaqqq Salut. Sper ca nu deranjez, am si eu o intrebare. In august 2014 nu am mai platit un credit la BRD dupa ce achitasem jumatate din el, a fost ''vandut'' la o ... (vezi toată discuția)
Debite restante preluate de recuperatori Florentinachivulet Florentinachivulet către Redactie Buna ziua, Incep pentru a va multumi pentru ajutorul acordat. Problema mea suna cam asa: In 2014 am ... (vezi toată discuția)
Bank ContSters161046 ContSters161046 . In data de 14.07.2010 am primit acasa o NOTIFICARE prin care sa specifica REZILIEREA CONTRACTULUI si ca acum o sa se ocupe de ... (vezi toată discuția)