avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare obiecte vestimentare pentru personal in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare obiecte vestimentare pentru personal in contabilitate

pe ce cont sa inregistrez o factura in val de 800 lei cu obiecte vestimentare pentru personalul firmei si o alta intrebare pe ce cont inregistrez obiecte vestimentare pentru administratorul firmei achizitionate? multumesc
Cel mai recent răspuns: iancuveronica , utilizator 16:22, 18 Iunie 2014
Pe echipament protectie? 303,4426=401 603=303 cu aprobare de la sefi ; pt administrator chelt nedeductibila (patron?) 658(cu un analitic distinct),tva nedeductibil;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D394 si 300 Kolea41 Kolea41 Va rog un raspuns : se cumpara niste bunuri ce nu sunt necesare domeniului de activitate ( ex. o camera de filmat video ,la activitate agricola ) Automat ,in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate carmen carolina carmen carolina Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu inregistrarea contabila in urmatorul caz?: Am o factura de reparatie masina, emisa pe firma, dar masina nu este ... (vezi toată discuția)
In ce cont ?? luciapap luciapap Am primit o factura de la director pe care scrie brosura informativa, am inteles ca pt un concediu a primit la promotie pt 10 zile cand vrea -100 lei.Factura ... (vezi toată discuția)