cata78 
	    	Utilizator

cata78 
	    	Utilizator	    

ERY33 
	    	Utilizator

ERY33 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

cata78 
	    	Utilizator

cata78 
	    	Utilizator	    

brenda-patricia1	                   

Bună ziua
Am o rata la un credit , plătesc ratele dar mi sa pus poprire pe cont banca nu ma instintat iar ratele s-au dus la poprire . Am rezolvat problema ... (vezi toată discuția)
	                    brenda-patricia1	                   

Bună ziua
Am o rata la un credit , plătesc ratele dar mi sa pus poprire pe cont banca nu ma instintat iar ratele s-au dus la poprire . Am rezolvat problema ... (vezi toată discuția)

Notsure	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
	                    Notsure	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)

gh3gh1	                   

am primit de la un executor judecatoresc o adesa de infiintare a popririi pe salariul unui angajat, insotita de o incheiere de incuviintare silita. Executorul ... (vezi toată discuția)
	                    gh3gh1	                   

am primit de la un executor judecatoresc o adesa de infiintare a popririi pe salariul unui angajat, insotita de o incheiere de incuviintare silita. Executorul ... (vezi toată discuția)