avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire incurcata de la ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire incurcata de la ANAF

anaf-ul mi-a poprit toate conturile (pentru neplata Intreprindere individuala) dar a instituit poprirea si pe salar la societatea la care lucrez angajat .
Am platit integral in trei rate doar din contul de la o banca, la firma unde sunt angajat am gasit intelegere si mi-au poprit doar 100lei(accestia fiind platiti in plus fata de suma poprita).
La inspectorul de zona surpriza nu poate elibera un document autentificat (stampila etc)pentru ca mai este de plata pe anul in curs .
Ce pot face si cui pot solicita un document valid pentu a nu ajunge in situatia de a plati de doua ori .(cei de la firma au si ei nevoie de un document oficial de oprire a popriri?)
Cel mai recent răspuns: Claudiu Daniel Hentea , Mediator 20:18, 19 Iunie 2014
Solicitati in scris catre ANAF sa va comunice daca si-au incasat creanta si in baza caror documente va tin conturile poprite. De asemenea, ei v-au executat in baza unui titlu executoriu, titlu care nu are cum sa cuprinda si impozitele curente.
Concluzie?: ceea ce face inspectorul este un abuz si pur si simplu v-a „pasat„ ca sa scape de munca. Inspectorul intradevar nu poate elibera o adeverinta ca aveti impozitele achitate dar este obligat sa va elibereze o adresa de ridicare a popririi daca suma din titlu a fost achitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Urgent....poprire conturi ghimicim ghimicim a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede? (vezi toată discuția)