Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuz schimbare nume dupa sentinta de divort

Buna ziua. Fosta sotie refuza sa-si reia numele dinaintea casatoriei, chiar daca la divort a acceptat acest lucru si s-a si pronuntat o sentinta definitiva si irevocabila de divort in urma cu apoape un an. Ce procedura legala exista pentru a o obliga sa revina la numele de fata?

Alte discuții în legătură

Pastrare numele avut anterior divortului victor1906 victor1906 Ca urmare a actiunii civile intentata de reclamanta , avand ca obiect desfacerea casatoriei prin divort si cu revenirea numelui avut anterior incheierii ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort in urma acordului de mediere Laura_ Laura_ Buna ziua Am incheiat un acord de mediere prin care am divortat, nu am avut nimic de impartit si nici copii impreuna cu fostul meu sot. Acordul a fost judecat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am fost căsătorită în românia (amândoi suntem ... Eugenia Andreea Eugenia Andreea Buna ziua ! Am fost căsătorită în România (amândoi suntem români) apoi am venit în Spania și după ani de zile fostul a plecat în alta tara și nu ... (vezi toată discuția)