avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita a unui bilet la ordin refuzat pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita a unui bilet la ordin refuzat pentru ca semnatura nu corespunde cu specimenul

Buna ziua.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Pot formula o cerere de executare silita intemeiata pe un bilet la ordin refuzat deoarece semnatura nu corespunde cu specimenul?

Va multmesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Livia25 , utilizator 12:01, 25 Iunie 2014
da
Eu am fost anuntata de catre banca cum ca semnatura nu corespunde 100% cu cea din specimen, am mers la banca si am dat o declaratie cum ca recunosc suma si drept urmare solicit decontarea instrumentuli, asta ca sunt de buna credinta, in cazul dv ???? cre ca a fost atceva la mijloc din partea clientului.
Eu cred ca este vorba de rea credinta, intrucat acesta ne-a promis un alt bilet de ordin, dar care nu a ajuns nici pana acum la noi...adica a trecut mai mult de 0 saptamana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incident bancar sau nu stiu cum sa il numesc va rog ajutor steffx steffx Buna seara. numele meu este Stefan si am o problema grava zic eu cu care doresc sa ma duc in instanta. In 2003 am infiintat un SRL impreuna cu fosta ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)
Inlocuire bo in format vechi alecsutzu4u alecsutzu4u Buna ziua, Este vorba despre un bilet la ordin scadent peste 5 ani, emis de un partener, care pentru noi reprezinta un element de confort ce va fi scontat ... (vezi toată discuția)