avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Transport marfa intr-o tara non ue
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Transport marfa intr-o tara non ue

sunt firma de transport platitoare de tva in Romania si fac transport de marfa pentru o firma din Romania platitoare de tva pentru care transport marfa in Elvetia care e tara non ue.Firma din Romania care are marfa de transportat are declaratia vamala.Intrebarea mea este cum facturez catre firma din Romania care are marfa de transportat:in lei cu tva sau in euro cu tva 0 si fara drept de deducere?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 14:51, 28 Iunie 2014
nu conteaza moneda, dar tva ul trebuie sa fie in lei.
se fact cu tva- clientul dvs este stabilit in romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pt operatiuni intracomunitare marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua,am doua spete pt care va solicit ajutorul,si nume: 1. Firma cu sediul in Romania,inreg.ca platitoare de tva si in ROI,obiect de activ.constructii,cu ... (vezi toată discuția)
Tva extracomunitar ContSters79137 ContSters79137 Ofer consultanta unei firme din Elvetia (tara non-UE) pentru niste probleme pe care le are in calitate de actionar la o firma din Romania. Urmeaza sa facturez ... (vezi toată discuția)
Cota tva la vanzarea catre persoane fizice din marea britanie Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Conform Art. 132 Al (5) : Prin derogare de la prevederile alin. (1) lit. a), locul livrării pentru vânzările la distanţă efectuate din România către alt ... (vezi toată discuția)