avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale bilet la ordin completat eronat va rog raspuns ffff ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

bilet la ordin completat eronat va rog raspuns ffff urgent

am primit de la un client un bilet la ordin necomplatat, decat semnat.
din greseala am inversat emitentul cu contul meu, iar la beneficiar am scris contul lui. Va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla. Mentionez ca BO apatine BCR. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Raluca Nicolaescu , Consilier juridic 13:15, 11 Mai 2009
Biletul la ordin trebuie anulat de catre client si sa va dea altul. Din pacate nu se accepta modificari.
Deja este in circuitul bancar. Doamna de la ghiseu mi-a dat viza ca e ok, dupa care a primit e-mai ca se refuza plata pe motiv ca semnatura emitentului nu este cea reala
BO-ul este oricum gresit si nu este valabil. Cu privire la semnatura, persoana care il semneaza trebuie sa aiba calitatea legala pentru al emite. Poate ar trebui sa luati legatura cu clientul dvs. si sa ii comunicati ca biletul la ordin a fost refuzat la plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin depus "gresit" marian230 marian230 Buna O intrebare..de procedura Am garantat cu BO o achizitie de marfa in valoare x. scadenta la o anumita data Intelegerea, din pacate doar verbala, a fost ... (vezi toată discuția)
Evidenta bo detinute de catre o societate- sanctiune pt declararea pierderii unui bo Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am citit in Regulamentele BNR ca o societate ar trebui sa declare pierderea unui BO. Acum cam toate societatile tiparesc biletele la ordin cu ... (vezi toată discuția)
Refuz bilet la ordin alverdatrade alverdatrade am introdus un BO la plata la data scadenta, a intrat in circuit, banca a anuntat clientul fiind vorba de o suma consistenta de si suma se afla in cont, ... (vezi toată discuția)