sunt in proces de divort. fetita a asistat la o scena intamplatoare, cand tata sa urcat cu iubita in masina si au plecat ea ramanand intr-o criza de plans. dupa 5 zile trimite sms ca vrea sa o vada si sa vorbeasca cu fetita,cum sa procedez?ma poate acuza daca nu ne vedem?
daca e custodie comuna tata nu e obligat sa plateasca pensie de intretinere?
tatal este obligat sa plateasca pensie de intretinere daca ati solicitat acest lucru instantei si aveti o hotarare in acest sens. Eu inteleg ca inca nu ati finalizat divortul si cred ca nici cu privire la copil nu ati stabilit la ce parinte va avea locuinta si daca celalalt va plati pensie de intretinere. Chiar si asa, fiind autoritate parinteasca comuna ambii parinti sunt obligati la intretinrea copilului, insa nu stiu daca aveti sau nu o hotarare in acest sens. De asemenea, neintelegerile dintre parinti nu ar trebui sa afecteze relatiile pe care parintii le au fiecare cu minorul.
În această fază, cu atât mai mult cu cât considerați că se va desface căsătoria, este de obligația dumneavoastră să pregătiți moral fetița pentru astfel de momente.
Principial vorbind - fetita ar trebui sa aibe relatii normale cu tatal (pentru sanatatea ei psihica si emotionala pe termen lung) si dvs ar trebui sa va asigurati ca acest lucru se intampla.
@cridana, va rog sa nu mai deschideti subiecte noi pe tema divortului si ce e legat de el, continuati discutiile incepute, multumesc.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Program vizita minor
adryan83
buna seara trec printr.o situatie mai dificila nu stiu cu ce sa incep...am avut ceva discutii cu sotia si s.a hotarat sa plece de la mine..locuiam cu parintii ... (vezi toată discuția)