avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum si unde pot reclama procuror !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum si unde pot reclama procuror !

Sunt parte vatamata intr-un dosar penal ce au fost instrumentat de un organ de politie partinitor (ca sa nu zic corupt) ce mi-a spus din prima secunda, impotriva tuturor probelor, ca va propune procurorului o solutie defavorabila mie, fapt ce s-a si intamplat.
I-am solicitat procurorului de caz din toamna si pana astazi in mai multe randuri sa fiu audiat, solicitari pentru care nu am primit niciun raspuns. Azi interesandu-ma la parchet de ultima solicitare depusa acum 45 de zile de ce nu am primit niciun raspuns mi s-a comunicat faptul ca dosarul este solutionat de 46 de zile si ca trebuie sa primesc un raspuns...
Mentionez ca la fiecare cerere facuta catre procuror, altele decat cele cu privire la audiere, am primit raspuns dupa circa 50 de zile (cu iesire antedatata fata de data postei).
Un si cum as putea sa reclam procurorul pentru aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:02, 27 Iunie 2014
Daca apreciati necesar ,daca apreciati ca nu a fost efectuata o cercetare profesionala sau nu au fost retinute anumite aspecte/circumstante ,puteti sesiza fie prim procurorul parchetului,
sau CSM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere împotriva unui procuror Irina M. Irina M. Am facut o sesizare penală pentru agresiune si alte violente si una pentru fapte de corupție si evaziune fiscală împotriva unei persoane care, între timp, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in februarie 2020 am devenit parte vatamata intr-un ... tCristina88 tCristina88 Buna ziua! In februarie 2020 am devenit parte vatamata intr-un proces deschis la Parchetul Militar,infractiunile urmarite fiind abuz in serviciu, conflict de ... (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa o decizie definitiva a instantei robdum robdum Buna Seara, As dori sa stiu daca exista vreo cale de atac asupra unei decizii definitive a instantei la plangerea impotriva procurorilor privind scoaterea ... (vezi toată discuția)