avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Solicitare firma de telefonie de strapungere plafon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Solicitare firma de telefonie de strapungere plafon

Buna ziua,
Reprezentantul unei firma de telefonie ne-a anuntat ca intentioneaza sa strapunga plafoanele celor 6 scari ale asociatiei, pentru a trage fibra optica. Cine trebuie sa-si dea acordul pentru acesta? Ce se intampla in situatia in care nu se obtine acordul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:25, 30 Iunie 2014
Pe cine a anuntat?
Poate sa va puna si cate o bomba cu efect intarziat, ca asa intentioneaza acea firma, dar ce-i acolo, sat fara caini? Vine cine vrea si face ce vrea pe proprietatea dvs?

Firma vine cu o propunere de a strapunge, nu plafoanele, ci planseele dintre etaje de pe casa scarii - si este o cu totul alta chestiune...
Asociatia noastra si-a dat acordul in aceasta privinta, dar gaurirea sa se faca cu un dispozitiv special (carota - daca zic bine). Acest dispozitiv nu lucreaza pe sistemul rotopercutoarei, rezulta o gaura perfecta, fara zgomot, fara praf, curatenia facandu-se cu un aspirator.
Hotararea o ia comitetul executiv, bineinteles daca are acordul majoritatii proprietarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Providerul [r] ilegalitati NetFan NetFan Salutari, inca din 2008, pe cand [R]a preluat anumite retele de tip cartier, pana in prezent(2012) au cablat diversi beneficiari fara a avea o aprobare din ... (vezi toată discuția)
Conditii de aprobare a unei lucrari in zona comuna dintr-un imobil cu ap proprietate personala mariaba mariaba Intr-un imobil de 7 nivele cu apartamente proprietate personala exista cablu TV tras prin strapungerea tuturor etajelor si alt cablu subteran, optic. Se ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru instalare internet prin fibra optica alex-emm alex-emm Buna ziua, In blocul (mic, 8 apartamente) in care m-am mutat nu exista inca fibra optica. Am nevoie de acordul lor pentru ca provider-ul sa vina sa instaleze, ... (vezi toată discuția)