avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Nerespectarea hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Nerespectarea hotararii judecatoresti

Buna ziua.
Am o hotarire definitiva prin care am obtinut anularea deciziei de concediere. S-a dispus reintegrarea pe postul ocupat anterior concedierii si plata drepturillor salariale(este vorba de salarii pt. perioada de dinainte de intrarea in insolventa, cit si pt. perioada de dupa intrarea in insolventa). Am luat legatura cu administratorul special al societatii si administratorul judiciar. Sint purtata de la unul la altul, fara a rezolva nimic.Ce ma sfatuiti sa fac pt. a pune in aplicare hotarirea? Ma intereseaza ,in special, reintegrarea si actele pt. somaj.
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 18:49, 1 Iulie 2014
Din pacate, exact asta trebuie sa faceti: sa luati legatura cu administratorul judiciar al societatii respective.
In plus, depuneti o solicitare in dosarul de insolventa a societatii catre judecatorul sindic prin care sa ii cereti sa ii puna in vedere administratorului judiciar sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca obtinuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca - firma in insolventa Rentzu Rentzu Buna seara. Am castigat in instanta reintegrarea pe post in urma concedierii abuzive si plata salariilor retroactive dar firma a intrat in insolventa. M-am ... (vezi toată discuția)
Cine reprezinta o societate aflata in faliment rrocambole rrocambole O societate aflata in faliment are un proces penal in care este parte vatamata si parte civila. Cine reprezinta societatea in proces si in baza carui articol ... (vezi toată discuția)
In ce mod poate fi constransa legal o firma care se afla in insolventa, sa plateasca salariul aferent lunilor ianuarie si februarie 2014? carmennecula carmennecula Nepotul meu a lucrat la aceasta firma Artimex din judetul Ilfov si in martie 2014 pur si simplu fara multe comentarii si nimic scris a fost concediat. Nu i s-a ... (vezi toată discuția)