Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salariu -contract de mandat

Buna ziua, am si eu o intrebare: Contractele de mandat ale presedintilor sau cenzorilor intra la marirea aceasta salariala de la 1 iul.2014?
Ex: acum are sal. brut 213 lei / prog. de 2ore/zi , ar trebui sa-i fac 225 lei?

Multumesc! Astept pareri.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:52, 6 Iulie 2014
Daca faceti referire la ultima postare a subsemnatului, dvs. nu ati observat ghilimelile de rigoare.
La noi contractul de mandat este intocmit conform uzantelor (fara norma de timp), problema este la raportarea veniturilor si a retinerilor in Declaratia unica (D112) si nimic mai mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt presedinte de asociatie cu contract de mandat, am drept de concediu de odihna? racu_ghita racu_ghita vreau sa stiu daca am drept la concediu de odihna, eu sunt incadrat de contract de mandat cu 4 ore. (vezi toată discuția)
Plata presedinte asociatie de proprietari ostaciuc ostaciuc Buna ziua, In asociatia de proprietari unde locuiesc, presedintele este functionar public (lucreaza in Senat). Ma intreb daca poate fi platit legal si in ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat paulica_67 paulica_67 perioada cat indeplinesti functia de presedinte al unei asociatii de propietari constitue vechime efectiva in munca?pentru ca am inteles ca nivelul ... (vezi toată discuția)