avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinte vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinte vechime

Buna ziua,
Am nevoie de adeverinte de vechime pentru somaj si pensie.
In cazul in care am lucrat la o societate in perioada 2005-2013 si am inchis carnetul de munca si vizat de itm la data de 01.01.2011 am nevoie de :
1.) Adeverinta de vechime pentru perioada 01.01.2011-2013 +carnet munca
2.) Adeverinta de vechime pentru intreaga perioada 2005 - 2013 +carnet munca
societatea imi cere sa spun eu .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen1957 , utilizator 19:42, 5 Iulie 2014
Aveti nevoie numai de adeverinta de vechime pentru perioada cuprinsa intre 01.01.2011 - 2013 si carnetul de munca .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie crysstone crysstone buna ziua in data de 30.09.2011 mi-am scris demisia in care am stipulat ca ultima zi de munca v-a fi in data de 28.10.2011. in aceas zi mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Model adeverinta de incetare a contractului de munca nedeterminat Richi Richi Firma la care lucrez se pare ca nu mai poate sa-si urmeze cursul iar eu am fost anuntata ca .....asta e, o sa ne despartim pe criterii de imposibilitate de ... (vezi toată discuția)
Acte eliberate de angajator pentru obtinerea indemnizatiei de somaj mikitud mikitud Buna ziua, ce acte trebuie sa elibereze angajatorul pt. un salariat disponibilizat pentru a putea beneficia de somaj?(in afara celor mentionate,daca mai este ... (vezi toată discuția)