avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale amanet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

amanet

ce acte sunt necesare pt inregistrarea unei case de amanet in registrul BNR? Se face dupa inregistrarea la ORC?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 19:59, 12 Mai 2009
BNR emite un aviz prin care societatea respectiva poate, in conditiile in care indeplineste toate conditiile impuse de lege, sa desfasoare activitatea respectiva. Deci, avizul / aprobarea respectiva se emite dupa constituirea si inregistrarea societatii la ORC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii si/sau avize pentru functionare amanet auto ketchuphot ketchuphot Buna ziua V-as ruga sa ma ajutati cu 3 aspecte: 1.Care sunt autorizatiile si sau avizele necesare pentru functionare cf legii pentru o societate nou ... (vezi toată discuția)
Casa de amanet plummy plummy Credeti ca pentru o casa de amanet mai trebuie indeplinite si alte conditii in afara de: - cerinta obiectului unic de activitate - inregistrarea in termen de ... (vezi toată discuția)
Casa de amanet Cabinet de Avocat Adina Padure Cabinet de Avocat Adina Padure As vrea sa stiu, in situatia in care casa de amanet devine din obiect secundar, obiect principal de activitate (in locul activ. imobiliare), ce ... (vezi toată discuția)