avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata dat in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata dat in judecata

Buna ziua! Stau in casa bunicilor paterni care mi-au facut acte de vanzare cumparare cu clauza de intretinere viagera, il sm vecin pe tatal meu careai mereu da buzna in curte si imi spune sa plec din casa parintilor lui. De multe ori dr ajunge la scandaluri mari chiar si violenta asupra mea. Ptoblema e ca eu ad pleca si maine din casa dar ce fac cu banii investiti in renovari? Cine imi da mie banii pierduti? As vrea sa il dau in judecata, dar nu stiu ce acuzatii sa ii aduc in termeniijudecatoresti. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Multumesc
Cel mai recent răspuns: LILIANA FLEANCU , Consilier juridic 14:21, 8 Iulie 2014
plangere penala pentru violare domiciliu, lovire si alte violente, tulburarea linistii publice, ceruta si restrictie de a nu se apropia mai mult de 50 de metri de dvs. di de locuinta dvs. etc......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrictie Niko-68 Niko-68 Buna ziua. As dori sa aflu daca exista posibilitatea de a obtine o restrictie pentru o persoana, respectiv frate, de a se apropia de casa in care locuiesc. ... (vezi toată discuția)
Drept de uzufruct ruxandra11 ruxandra11 Buna ziua, Mama si unchiul meu au o casa si un teren in copoprietate, iar bunica are drept de uzufruct asupra acestora. Bunica locuieste impreuna cu unchiul ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie mihaaura mihaaura buna ziua. va rog sa imi spuneti daca acuzatia de tulburare de posesie este valabila in cazul meu. fostul sot m-a acuzat de tulburare de posesie , plangere ... (vezi toată discuția)