avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Conditii acordare diurna interna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Conditii acordare diurna interna

in ce conditii se acorda diurna in tara si care este plafonul pt diurna?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: mimi puscasu , utilizator 14:17, 10 Iulie 2014
BAZA LEGALA -
HG 1860/2006 privind drepturile si obligatiile personalului autoritatilor si institutiilor publice pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, precum si in cazul deplasarii, in cadrul localitatii, in interesul serviciului

Persoana aflata in delegare sau detasare intr-o localitate situata la o distanta mai mare de 5 km de localitatea in care isi are locul permanent de munca primeste o indemnizatie zilnica de delegare sau de detasare de 13 lei, indiferent de functia pe care o indeplineste si de autoritatea sau institutia publica in care isi desfasoara activitatea.
PENTRU SOC CU CAPITAL PRIVAT DIURNA NEIMPOZABILA ESTE 2.5 *13 LEI
ACUM CEEA CE DEPASESTE 2.5*13 LEI SE IMPOZITEAZA LA ANGAJAT FIIND DEDUCTIBILA LA CALCUL IMP PE PROFIT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna srl 2010 cristian_barna cristian_barna Pe perioada delegării şi detaşării în altă localitate, în interesul serviciului, care este suma ce se poate deconta zilnic si unde este reglementat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de delegare nyusziful nyusziful Buna seara, As avea urmatoarea nelamurire legata de delegare si diurna (indemnizatie de delegare) in tara a unui salariat. Asadar, care este nivelul minim ... (vezi toată discuția)
Diurna gmys_id gmys_id Salut! as vrea sa stiu daca exista o limita minima de kilometri pentru acordarea diurnei (vezi toată discuția)