avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doi dinti rupti de un politist pentru ca i-am reprosat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doi dinti rupti de un politist pentru ca i-am reprosat ''toata lumea stie cum e politia''!

Am avut o argumentatie (de altfel foarte logica) cu un politist...
A venit nervos la mine si mi-a zis \"ma faci corupt?\" eu nu l-am facut corupt... i-am zis doar ca \"toata lumea stie cum e politia!\" ... si i-am zis din nou \"toata lumea stie cum e politia!\" mi-a dat trei pumni in gura si mi-a rupt doi dinti ! procurorul ii da NUP cu avertisment si zice ca l-am provocat, ca e vina mea!!!!
Nu am bani de avocat,cum as putea motiva asa ceva???
In special sa nu ise intample si altora! Politistul a mai aparut prin presa, luase un NUP pt. lipsa de proba dupa ce i-a dat unuia cu un scaun in cap ...
Cum a inceput totul: In club m-am certat cu un baiat, si l-am invitat frumos afara sa rezolvam problema. Nu a vrut sa iasa, doar sa ameninte pe loc, asa ca l-am tras frumos afara. El a sunat la 112, si vine politaiul si ne amendeaza pe amandoi !!! am ripostat!! i-am zis "de ce mah?!" si "toata lumea stie cum sunteti voi!" dar nu l-am facut direct corupt, nici nu l-am injurat de mama sau ceva
S-a bagat pt. mine colegul lui, care acuma face pe inaptul...dar am aflat de la un politist culmea ca ar fi primit o amenda administrativa in urma cu 2 ani pt. ca l-ar fi amenitat pe unul cu "iti bag cutitul in ficat te iau in portbagaj si te las noaptea in padure sa te manance lupii"

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2014
Admin, administrator
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai postati mesaje consecutive, cata vreme aveti posibilitatea ca in interval de 30 de minute de la publicare , sa editati/ completati mesajul initial (aceasta in masura in care ati omis ceva ).
Multumesc pentru intelegere.
:slap:Te a amendat ptr tulburarea linisti publice sau ca "l ai facut politist corupt"?Ce a scris in procesul verbal?martori au fost cand te a lovit?
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2014
ContSters325089, utilizator
Pentru tulbularea linistii publice, si am protestat pt. ca respectivul cocalar cu care am avut probleme nu-mi dadea pace... nici mie, nici prietenei mele. I-a dat telefonul sa isi bage numarul, a zis ca nu-i pasa ca are prieten ... si normal ca l-am scos afara. Insa am facut-o dupa ce fiind plin de alcool mi-a suflat in fata peste gura... mirosea! imi facea greata! Ajutat de bodyguard, care face acuma si el pe inaptul... la fel ca si colegul politistului.
Politistul mi-a rupt doi dinti ... l-am dat in judecata si a declarat la fel dar a zis ca el a crezut ca vreau sa sar la bataie + ca l-am facut corupt, m-a intrebat daca l-am facut corupt si l-as fi facut din nou corupt. am doar 2 martori, nu stiu ce sa zic :(
Colegul politistului nu se baga, el zice ca a fost ocupat cu celalt baiat (ala beat) ... dar e aiurea... sa luam amandoi amenda de 800 lei ?! normal ca am protestat!

A zis ca l-am facut corupt, dar nu l-am facut... doar am zis ca toata lumea stie cum e politia!!!

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Trebuia sa te duci si la medicul legist...asteapta decizia judecatorului acum.
Am fost la legist, a zis ca sunt rupti dintii si mi-a dat doar 3 zile IML !!! Dar e faza ca procurorul a zis ca l-am provocat, mi-e teama ca nu voi avea nici o sansa nici pe civil cu el !!!

Acuma fac plangere la prim procuror...cum s-o formulez? am 20 de zile, nu ? cum motivez ca

pol: 'ma faci corupt mah? "
eu: "toata lumea stie cum e politia"

nu inseamna ca l-am pus stapanirea unei provocari sau ca i-am atins demnitatea.... :(

nu l-am facut corupt pe fata!!!!

Alte discuții în legătură

Atributiile politiei locale ladybry ladybry Buna ziua! Am si eu o problema... am fost intr-o excursie la cabana unei prietene care se afla langa un lac de acumulare care a fost facuta prin inundarea ... (vezi toată discuția)
Pv contestatie, mai complicat petru88 petru88 Sa fac un rezumat, in noapte dinspre 27-28.02.2010, eram cu pretenii mei intr-un club, langa noi fiind alt grup. La un moment dat unul dintre cei care stateau ... (vezi toată discuția)
Proces verbal otzzy2003 otzzy2003 salut. M-a oprit un agent de circulatie pe data de 24 feb pe la ora 21. Era singur cu masina de politie si eu eram cu prietena mea. I-am dat actele la control ... (vezi toată discuția)